273 poorly running
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

273 poorly running



Hi - I tested the coil and it is OK. The attached video shows the problem. The first 10 seconds or so show it running very poorly. It then clears up. It alternates like this constantly. Could it be a fuel pump issue (I don't have the ability to test the pump pressure)? What else could it be? Everything else in the fuel and ignition systems has been replaced. Thanks 



Sent from my iPhone

Attachment: IMG_0478.MOV
Description: QuickTime movie

-- 
-- 
--
Please address private email -- email of interest to only one person -- directly to that person. That is, email your parts/car transactions and negotiations, as well as other personal messages, only to the intended recipient. Do not just press "reply" and send your email to everyone using the general '62-'65 Clubhouse public email address. This practice will protect your privacy, reduce the total volume of mail and fine-tune the content signal to Mopar topic. Thanks!

1962 to 1965 Mopar Clubhouse Discussion Guidelines:
http://www.1962to1965mopar.ornocar.org/mletiq.html and http://www.1962to1965mopar.ornocar.com/general_disclaimer.html.
-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
http://groups.google.com/group/1962to1965mopars?hl=en.

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to 1962to1965mopars+unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxxxx
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Home Back to the Home of the Forward Look Network