Re: First start up problems
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: First start up problems



Thanks for the update. You are making good progress!

Gary H.

>  -------Original Message-------
 
>  I did some work with the wiring and now have everything working. The
>  car came back life in stages, first the horn, high beam light and oil
>  pressure light. A little more work, wipers, blower motor and still no
>  parking or headlights. Found bad ground in the light harness, now have
>  lights. The car had been apart for 5 years. Ready for first start
>  soon. Also had to fix the AFB, no gas squirting out with accelerator
>  action. All set now.
>  Mark
>  '64 Savoy Patrol Car

-- 
-- 
--
Please address private email -- email of interest to only one person -- directly to that person. That is, email your parts/car transactions and negotiations, as well as other personal messages, only to the intended recipient. Do not just press "reply" and send your email to everyone using the general '62-'65 Clubhouse public email address. This practice will protect your privacy, reduce the total volume of mail and fine-tune the content signal to Mopar topic. Thanks!

1962 to 1965 Mopar Clubhouse Discussion Guidelines:
http://www.1962to1965mopar.ornocar.org/mletiq.html and http://www.1962to1965mopar.ornocar.com/general_disclaimer.html.
-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
http://groups.google.com/group/1962to1965mopars?hl=en.

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to 1962to1965mopars+unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxxx.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Home Back to the Home of the Forward Look Network