Re: Random Missing
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Random Missing



Agree that it sounds like the dwell or possibly a condensor that is starting to go bad. 

A few questions...

Do u have the single or dual point setup?  What is your dwell running at?   
Do the edges of the points look black/smoked like they've been arcing?
Are the surfaces of the points clean and smooth?
Are the wire connectors inside the dist solid ?
Is the condensor miscolored or leaking?
What is the point gap measurement?
Are your coil connections solid?
Is coil wire to distributor starting to fray or break?
Have you checked it out, whill running in the dark to see any visinle arcing on the engine?

--Tom

-- 
-- 
--
Please address private email -- email of interest to only one person -- directly to that person. That is, email your parts/car transactions and negotiations, as well as other personal messages, only to the intended recipient. Do not just press "reply" and send your email to everyone using the general '62-'65 Clubhouse public email address. This practice will protect your privacy, reduce the total volume of mail and fine-tune the content signal to Mopar topic. Thanks!

1962 to 1965 Mopar Clubhouse Discussion Guidelines:
http://www.1962to1965mopar.ornocar.org/mletiq.html and http://www.1962to1965mopar.ornocar.com/general_disclaimer.html.
-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
http://groups.google.com/group/1962to1965mopars?hl=en.

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "The 1962 to 1965 Mopar Mail List Clubhouse" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to 1962to1965mopars+unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxxxx
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Home Back to the Home of the Forward Look Network