The Forward Look Network
The Forward Look Network
Search | Statistics | User Listing Forums | Chat | eBay | Calendars | Albums | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

EFI. What has anyone tried?
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [50 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   Forward Look Technical Discussions -> Engine, Exhaust, Fuel and IgnitionMessage format
 
StillOutThere
Posted 2016-11-20 4:54 PM (#526719)
Subject: EFI. What has anyone tried?



20001000100
Location: Under the X in Texas

I'd like to try something like the "Fast EFI" basically plug and play in place of a 4 barrel on a 325 Dodge Hemi.

Experiences?   Suggestions?  Thanks

 

Top of the page Bottom of the page
jboymechanic
Posted 2016-11-23 12:37 PM (#526959 - in reply to #526719)
Subject: Re: EFI. What has anyone tried?



Expert

Posts: 1972
10005001001001001002525
Location: Muskego, WI
I have a "Go EFI 4" setup from FITech, I very happy with it so far. I've only had it up to about 30 mph as I still have 30 year old tires on the car, but the more I run it the better it runs. Install was easy. I have a new stainless gas tank with in-tank fuel pump and a custom radiator with electric fans and the unit operates all of that. It will also adjust idle speed for AC when I get there. When you turn the key on, the unit puts out a little squirt of fuel into the manifold, I found my Imperial starts easiest when the turn the key on, then off and then on again. My engine is a slightly built 354 hemi, bored out 0.0625" inches to accept stock bore 392 pistons, about 10:1 compression and mild (but not stock) cam shaft. If it continues to be great, I may get one for my 1960 Plymouth with 318.

Edited by jboymechanic 2016-11-23 12:38 PM
Top of the page Bottom of the page
57chizler
Posted 2016-11-23 4:46 PM (#526977 - in reply to #526959)
Subject: Re: EFI. What has anyone tried?



Expert

Posts: 3449
2000100010010010010025
Location: NorCal

I, too, have the GO 4 but opted to use their "Command Center" combination sump/pump in the engine compartment. No complaints.
Top of the page Bottom of the page
57chizler
Posted 2016-11-23 4:50 PM (#526978 - in reply to #526959)
Subject: Re: EFI. What has anyone tried?



Expert

Posts: 3449
2000100010010010010025
Location: NorCal

I, too, have the GO 4 but opted to use their "Command Center" combination sump/pump in the engine compartment. No complaints.



(CIMG0377 (Small).JPG)



Attachments
----------------
Attachments CIMG0377 (Small).JPG (161KB - 55 downloads)
Top of the page Bottom of the page
StillOutThere
Posted 2016-11-26 1:50 PM (#527208 - in reply to #526719)
Subject: Re: EFI. What has anyone tried?



20001000100
Location: Under the X in Texas
Thanks for the input y'all. My computer has gone DEAD and struggling to work off my wife's PC.
Top of the page Bottom of the page
StillOutThere
Posted 2016-11-26 1:51 PM (#527209 - in reply to #526719)
Subject: Re: EFI. What has anyone tried?



20001000100
Location: Under the X in Texas
Thanks for the input y'all. My computer has gone DEAD and struggling to work off my wife's PC.
Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [50 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread



(Delete all cookies set by this site)