[Chrysler300] 64 Tail Lights
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Chrysler300] 64 Tail Lights



Hello, everyone:

Finishing the ground up restoration of my 64 and had the wiring correct where everything worked. Lately I noticed the tail lights and the license plate lamp light up and stay on as soon as the battery is connected. Checked the wiring back to the dash and replaced the highlight switch to no avail. Any suggestions to correct this situation would be greatly appreciated. Thanks.

Best,
Ron Kurtz
E #292 


------------------------------------
Posted by: Ronald Kurtz <mark6268@xxxxxxxxxxxxx>
------------------------------------

To send a message to this group, send an email to:
Chrysler300@xxxxxxxxxxxxxxx

To unsubscribe from this group, send an email to bob@xxxxxxxxxxxxx or
go to https://groups.yahoo.com/neo/groups/all/manage/edit

For list server instructions, go to http://www.chrysler300club.com/yahoolist/inst.htm

For archives go to http://www.forwardlook.net/300-archive/search.htm#querylang
------------------------------------

Yahoo Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Chrysler300/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Chrysler300/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    Chrysler300-digest@xxxxxxxxxxxxxxx 
    Chrysler300-fullfeatured@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    Chrysler300-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo Groups is subject to:
    https://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/terms/



Home Back to the Home of the Forward Look Network Archive Sitemap